Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

Archive for March, 2008

Orbire- Mere eye.No mind.

Growing cold. pity them! poor thing , poor creature.
We are the same you and i…Am i as much as being seen?

Posted on 14 March '08 by admin, under Uncategorized. 2 Comments.

Adagio

Umblu pe strazile ravasite de ultima iarna cu un nod in gat si un gol in stomac si imi vine sa plang de fericire . Imi simt sufletul izbavit, cu fiecare rasarit de soare. Ma simt om indeajuns  incat sa nu treaca neobservate  pe langa mine nici picatura de roua nici primele flori albastre nici cruzimea ierbii care se incapataneaza sa pateze griul existentei noastre blazate. Simfonia anului in care am devenit om elibereaza cea mai vie arie care imi cadenteaza pasul imi indreapta cocoasa si imi si imi desclesteaza pumnii si falcile.
Vant din pupa. Respir inalt.
(more…)

Posted on 12 March '08 by admin, under Uncategorized. 1 Comment.

fals fauvist

De ce sunt femeile lase? Eu iti spun cand, tu sa imi spui de ce.
Barbatii sunt lasi ! Asta se spune de obicei. Sunt lasi atunci cand li se cere sa fie barbati, cand li se ia dreptul de a mai face greseli de copil.
Dar femeile? Sunt lase atunci cand decid sa isi depaseasca conditia de jumatate de afectiune monstruoasa a rasei umane!
Gandeste-te la o femeie “de succes” rar are si familie si daca are e “oportunista “.Nu conteaza, a hotarat. A ales astfel , a facut pasul, si-a depasit conditia. Nu mai e starleta unui scriitor la moda, eroina cu iluzii de muza este ceea ce a urmarit sa fie sau sa nu fie. In schimb da, a facut pasul primul pas si a obosit.
Neasteptatul pas e ceea ce a urmarit de-o viata, de cand si-a recunoscut independenta afectiva de cand a realizat, a recunoscut ca este altfel , iubeste altfel, sufera altfel, de cand a renuntat sa-si mai doreasca se semene barbatului.
Am intrat intr-un club acum ceva vreme si la intrare ne intampina o creatura bizzara demna de filmele luiTim Burton. Da ochii peste cap batand repede din genele mult prea incarcate, zambeste tuguindu-si apoi buzele catre fiecare din noi pe masura ce ne indreptam catre bar. Ma ascund dupa umarul unuia dintre baieti ..cel mai inalt si care stiam ca la o adica ma poate “salva”.Nici o sansa . Monstruozitatea se unduieste catre noi si se opreste langa “scutul meu uman”. Intr-un final rosteste cu o voce ragusita de tabacist inrait :“ce se intampla nu va gasiti locul?” Pot interveni pt voi si ca rasplata cer doar un pupic”
Imi atintisem ochii in podea pentru ca voiam sa evit contactul cu claia roscata si sclipicioasa imbacsita cu parfum de vanilie si fum de tigara.Ii observ insa incaltarile.O pereche de pantofi ascutiti , marime foarte mare, deformati de monturi, cu strasuri colorate pe lateral.
Muzica devine asurzitoare si aud din nou glasul ragusit exclamand ceva. Incaltarile “divei” dispar in graba de langa mine si atunci ma simt in siguranta sa ridic ochii. Pe ringul de dans insa, creatura isi facea numarul. Unduieli ametitoare ce culminau cu zgaltaieli din buric pe muzica anilor 80..” na nanana na na nanana Oh,..! incheie apoteotic cu mana dreapta spre tavan si cea stanga in dreptul inimii. Un ropot de aplauze si fluieraturi iar diva stergandu-si delicat o lacrima din coltul ochiului dispare in culise sa-si planga succesul.
Penibil, jenant, dezarmant. Toti barbatii strigau pentru un encore! In afara clubului l-ar fi luat la suturi si ar fi lasat zacand biata creatura penibila. Jenant –Nu am facut nimic. Dezarmant –au obtinut un encore.
A doua zi, seara, mi-am pus pantalonii cu buzunare cu 2 numere mai mari, pantofii cu talpa plata, un tricou simplu si traista de dupa gat. Am iesit in clubul meu preferat si am ascultat muzica care-mi place. Dansez.Jumping up and down.. Am stat cateva ore sa admir dezordinea de culori ordonata impresionistic pe haine si chipuri tinere. Vedeam capitele cu fan ale lu Van Gogh in paharul cu licoare portocalie. Un pusti cu cativa ani mai tanar ma fixeaza de cateva minute bune. Zambeste. Penibil- simt ca rosesc.Jenant-nu ma pot abtine sa nu zambesc.Dezarmant- imi golesc paharul si plec acasa.

Posted on 7 March '08 by admin, under Urban. No Comments.