Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

Archive for September, 2010

HOAX!

Hollywood has a second chance on one one great actor! Use him wisely…
Am crezut sincer ca si-a luat adio de la hollywood si ca e complet razna. Urma probabil sa se dezvaluie si ca e dependent de nustiu ce drog bizar si ca o sa joace alaturi de Robert Downey Jr intr-un serial Sf despre cat de incitanta e viata cand esti dependent.. Abia astept urmatorul film desi se pare ca VA JUCA rolul unui homosexual… E oricum mai bine decat nimic..

Then:

And now:

Posted on 23 September '10 by admin, under Uncategorized, visuals. No Comments.

Flash Prerogative

“nu te odihneşti in dragoste, dacă ea nu se transformă din zi in zi(…). Dar tu vrei să te aşezi in gondola ta si să devii cântec de gondolier pentru totdeauna. Si te inşeli. Căci nu are semnificaţie ceea ce nu e ascensiune sau trecere. Iar dacă te opresti, nu vei găsi decât plictiseala, căci priveliştea nu mai are nimic să-ţi spună. Si vei repudia femeia, când ar fi trebuit ca tu să fii repudiat.”

Ce am uitat fetelor?

Am uitat ca suntem subiectul  tuturor fanteziilor lor. Am uitat ca ei viseaza la ceea ce nu pot avea mai mult decat la ceea ce ii bucura cel mai mult. Am uitat ca “acel zambet ”apare pe buzele lor fara nici o urma de rusine atunci cand isi doresc ceva, nu atunci cand au ceea ce si-au dorit mereu. Chiar am uitat? Ne dorim oare sa uitam?Atunci , cum altfel?

E inexplicabil pentru mine cum ne miram ca iubitii nostri isi lipesc retina de cate o silfida colorata si devin alerti in ceea ce ne priveste pe noi numai atunci cand atragem privirile altora. Ce e atat de revoltator?  Si in evul mediu era la fel. Nu ne-am obisnuit inca?

Deunazi insa, am asistat la o oarecare evolutie. Pe semne ca se apropie sfarsitul lumii , sau poate utopicul new world order..

In fata unei linii de barbati infometati (lucratori in fabrica la coada la cantina) se strecoara o dulce mireasma roz- platinat, cu trupul zvelt, marmorat-bronz roscat de solar insitent. Platforme beige, sustin pulpele goale proaspat epilate si o fustita roz inflorat ce se continua cu o pereche de sani violent indesati intr-un sutien push-up si afisati in spatiul limitat al unui maioutz roze` marimea XS.
Genial! imi zic. Fata stie ce vrea. Nimic nu sta intre ea si ultima bucatica de piept de pui la gratar. Spre a mea stupoare, baietii continua discutia despre masina defecta, despre camionul care intarzie  etc . si se comaseaza fix 20 de cm cat sa permita perechii de sani sa se strecoare prin…spatele lor… Eh, unora le place mai mult ceafa nu pieptul…

Peste alte cateva minute insa, parfum de vizite business si un grup destul de compact de camasute albe invadeaza cantina. Printre pantalonii gris- negru -bleumarin se insinueaza niste forme pe sub  bluzitze albe semi transparente.
In cate limbi straine poti spune ” buna ziua” ? Daca nu foarte multe, poate ca ar trebui sa incepi sa inveti.. Nu de alta dar ramai in evul mediu. Domnii din fabrica cu halate bleumarin stiu asta,  intrucat, sincer,  n-am vazut pe cineva sa lase mai repede de-o parte silicoane sau discutii despre masini pentru a sassai un buongiorno sau un hello …

Posted on 3 September '10 by admin, under idilice, visuals. 1 Comment.