Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

Archive for October, 2010

Fum.

Cuvintele pe care le rostea zi de zi erau atat de seci si de lipsite de Dumnezeu incat imi facea pielea de gaina numai la auzul vocii aleia. Imi simteam lacrimile siroind pe interiorul gatului . Simeteam gustul sarat si rece cum aluneca in stomac.

Refuz. Refuzam sa mai aud .Tonul nu era nicicum ridicat dar primeam fiecare silaba din ce in ce mai raspicat ca o  palma aplicata peste ureche. La un moment dat devenea doar un tiuit acut ca cel al ceainicului care fierbe pe foc si odata cu  aburul simteam cu mi se ridica roseata in obraji si temperatura imi facea singele sa fiarba. Imi rodeam unghiile pana sinteam ca ustura. As fi vrut sa le smulg efectiv din carne. Puteau fi arme. Puteau pune in pericol.

Ca un animal incoltit gata sa isi surprinda adversarul,  stateam si colectam venin urmand sa scuip odata tot, din spatele dintelui si sa orbesc uratul…

Intr-o zi am sa scuip.Acum insa vomit. Vomit peste haine, peste pantofii insirati , peste valiza inchisa, peste scaunele din lemn masiv, peste covorul cu ciucuri si ochi de caprioara, peste vara, peste ambitie, peste mandria confundata cu orgoliu, peste petele ramase pe peretele verde-oliv de cand am vomat ultima oara.

When you decide to give up the ghost, Everything else follows even in midst of wildest chaos.”

Posted on 12 October '10 by admin, under Uncategorized. 3 Comments.