Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

“Calendar Girl” sau cum am pierdut in fata lunii Decembrie.partea 1.

Ma indragostisem de 2 ori intr-un an ..in mai putin de un an.Neasteptat, exuberant, extenuant de intens.Devastator- n-a fost sa fie.Fusese prea mult si acum nu mai aveam chef de nimic ..Toamna isi intrase in drepturi iar depresia era la ea acasa.Sedeam amandoua la aceeasi masa, nu mancam si nu ne spuneam nimic. Era mult mai simplu pentru ca nu aveam ce face. Spuneam NU- by default, la orice intrebare, la orice propunere. Imi placea. Pur si simplu spuneam Nu.

Astfel incat, in luna Noiembrie numai frigul de afara ma trezea din cand in cand din letargie. Imi  pregateam de Duminica tricourile pentru toata saptamana si sosetele + chiloteii asortati. Cu aceeasi blugi si aceeasi geaca zilnic. 7 zile , 7 tricouri 7 chilotei 7 perechi de sosete.si aceeasi poveste zi de zi: trezit, cafea, birou, acasa, trezit, cafea, birou, acasa.

Dialogurile cu cei din jurul meu decurgeau cam asa: „Vrei sa mananci ?”-NU.”bei o cafea?” -NU „Vii la o tigara? „-NU. „Mergi cu cineva acasa” -NU . „Vii cu noi la .. „-NU. Devenisem subiect de santaj emotional pentru unii : „Te superi daca mai pastrez un pic cd-urile de la tine ?­-NU.”Te superi daca iau si eu bluzita asta la purtat? -NU.

Si pentru altii insuportabil de plictisitoare.”Auzi, da tu ce naiba faci toata ziua? Cugeti la nemurire ? „-mmmNU.„Atunci hai cu noi la o bere. –mmmmNUmmersi.”Da’ ai treaba asta sera?-NU.”Atunci nu te deranjeaza daca vii cu noi , nu?-NU.” Ai zis !! NU .Ok.Atunci e hotarata treaba,vii si tu. Si nu intarzii si nu uiti unde tre’ sa ajungi…” ei bine…NU .

Nu am uitat, nu am intarziat.La orele 23 eram in punctul cel mai aglomerat al capitalei si asteptam sa fiu condusa undeva unde nu stiam sa ajung caci nu mai fusesem inainte. Era un club zgomotos si destul de ingramadit dar muzica era ok. „O bere? –NU , vodka orange. Dupa jumatate de ora aceeasi muzica buna, acelasi barman : „O bere? –NU , vodka orange!

O gramada saltareata in jurul meu, fum des de tigara 2-3 figuri cunoscute si cam atat. Eu tot nu voiam sa dansez si nici nu prea conversam dar ma batzaiam intr-un ritm al meu si ma holbam in halba cu licoare  magica…Numaram de zor cuburile de gheata . Erau tot 3 dar se roteau  ale naibii…Stiu ca ma tot intrebau cate ceva cei din grupul nostru si le raspundeam in galagia aia. Dar sincer nu-mi mai aduc aminte ce. Cu siguranta nu mai spuneam doar -NU caci fiecare chestie starnea zambete. Stiu doar ca cineva m-a ridicat deasupra fumului pentru cateva secunde si cand m-a coborat cu picioarele pe pamant am cerut unui amic sa ma duca acasa. Era timpul.A 2-a zi acelasi amic imi spune cu nonsalanta „Ai vazut ca poti sa te si distrezi?-Nu. M-am distrat? Daca zici tu… „ Exagerezi!!! Chiar a fost fain aseara !Si vezi ca cineva vrea sa vorbeasca cu tine”.-Pleaca mah d’aici.-NU.

Peste clasicele 2 zile, ma trezesc cu 2 mailuri cu subiectul „ Ai zis ca nu vorbesti cu mine asa ca ti-am scris!”

Posted on 9 December '07 by admin, under idilice.