Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

“Calendar Girl”sau cum am pierdut in fata lunii Decembrie-2.

De fiecare data cand citesti un mail personal, lung, ti se pare ca e adevarat. Cu titlu informativ. Ajungi automat sa auzi in minte cuvintele pe care le citesti si iti setezi intonatia care iti convine. In fine, ajungi sa intelegi ce vrei.

Am comunicat mult prin e-mail si cel mai ciudat a fost ca atunci cand am ajuns sa vorbim fatza in fatza nu s-a schimbat mai nimic. La fel de placut si amuzant. Nu stiu daca vre-unul din noi incerca mai mult , nu mi s-a parut nimic fortat. Niciodata nu am lasat lucrurile asa fara nici un fel de plan , niciodata nu am lasat evenimentele sa ma surprinda . De data asta nu aveam chef de planuri asa ca a fost surprinzator ..de placut. Toate conversatiile se legau fara a avea o finalitate. Ar fi putut continua zile in sir. Si chiar cand oboseala nu ne mai permitea cuvinte, se auzea cate un suspin soptit printre buze.
Din punctul acesta sunt numai 2 teorii ce pot fi aplicate. Orice cale ai apuca, esti fie “sick with love “fie “blinded by love”. Oricum devii putin prost. E o dulce moleseala, o privire pierduta, o stare incerta dar in care iti doresti sa te complaci.


Si cum vremea romantismului a trecut de mult si acum nici  macar suicidul nu mai e la moda, tinerii din ziua de azi merg foarte mult in cluburi, vad filme de o violenta demna de premii ,inventeaza motive sa para beti , sa conduca cu viteza , sa franeze si sa calxonexe brusc sa sperie cainii vagabonzi aciuiati pe langa carosabil , sa reinventeze nepasarea.

Dintr’odata totul inceteaza. Nici un cuvant . Nici un suspin. Un final interogativ monolog introspectiv , dilematic, succint : Oare chiar s-a intamplat ? Si daca da, cand s-a terminat? Cum?

Era luna Decembrie si toata lumea alerga; care-ncotro. Cadouri , globuletze luminite felicitari, zapada.Stralucire.  Era frig si eu aveam cu siuranta febra pentru ca simteam fiecare fulg de nea foarte rece.Ne-am intalnit mai multi intr-un loc aglomerat cu mult fum. Acelasi loc in care ne-am cunoscut. Nu stiu cum am ajuns acolo nici nu am apucat sa ma dezghet prea bine ..”Buna. -”Buna.Nu ne-am mai vazut de ceva vreme.

“Da..A intervenit ceva .Defapt, eu sunt de vina. E vorba despre ceva ce tine de trecutul meul. “ Era de sarbatori si eram cu cineva”.- Ok. Inteleg.”Era ..-Este.

Normal. Cum sa concurezi cu cea mai iubita sarbatoare a anului ? Cum sa concurezi cu “d-ra de Craciun” in cea mai fericita zi a anului “ cu lenjerie rosie si stralucire de stele de ghiata in par.. Am castigat batalie dupa batalie in Noiembrie cea mai lipsita de stralucire luna a anului dar am pierdut razboiul cu Decembrie.

Posted on 14 December '07 by admin, under idilice.