Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

The cheese diary sau in concluzie , Romanul face haz de necaz.

Romanu’i inventiv frate!,
Da, Romanu-i bun la toate,
Si ce isi doreste …poate!

Nu ma intrebati de intro va rog…Pur si simplu am ras isteric azi..
Imi aduc aminte cum acum cateva zile invitati fiind in luxosul apartament din Bukit Timah al unui simpatic Managing Director neamtz, ne laudam fiecare si noi si el si micutza lui nemtzoaica din Padurea Neagra cu ce ne face pe noi foarte tipic German , respectiv Roman. Spunea ca daca l-ar cauta cineva in biblioteca si ar primi amenda pt fiecare cd cu film “autentic”pe care il are,¬† si-ar goli contul si tot ar face munca voluntara la “mititica’. Tipic nemtesc zice el. Dar si noi daduram cu caramida de 1 TheraBite de filme¬† …..si am ras ca fratii. Ca nah nevoia te invatza, nu de alta dar o iei razna cu Boliudisme sau si mai rau telenovelele Chinezesti..
Apoi cu mancarea… E geniala mancarea in Singapore… dar de ce au chinezoaicele cam toate picioarele strambe??
Unde e “ligamentul “in ceea ce tocmai am spus zici?? Ei bine, in cazul asta chiar este.
Da… pai vedeti voi, au capul mare , pot invatza ceva mecanic in timp record , memorie excelenta, si piciorushe mici cu glezne subtiri.. Fantastic ! ar zice unii: brains and beauty!
Asa e , dar un cap mare pe un corp mic si totul pe niste glezne si mai mici.. pare cam disproportionat si atarna greu ..mai ales cu varsta, si mai ales daca ai crescut cu fish balls si orez si nu cu laptic de vaca cu Branza cu rosii si paine ! de unde calciu omule?!
Asiaticele nu suporta durerea -am mai aflat in seara aceea de la amicii nemti. Toate fac cezariana si sunt teribil de zgomotoase daca le doare ceva.. mai ales picioarele..si isi doresc sa aiba menajere pt ca nu pot face curat singure.
Eh si acum sa nu ne laudam noi romancele cu curatenia fulger in casa dupa 8 ore multinationale pentru ca seara la 10 avem 8 amici in vizita la masa si cina nu se face singura!???!!? Saaaau, - metoda germana- ” I’d like to invite you to dinner tonight - my husband’s paying and afterwards i can make you a good cofee at our place!”
Asta e adevarul cel drept! Suntem sanatosi tun! Dieta din Romania e cea mai buna, numai sa o tinem! Problema noastra ca natie nu e fizica si sper ca am stabilit asta in posturile anterioare! Nu trebuie sa ma repet nu???????
Asa.
Si ne mai place branza frate! ne place nu pentru ca ne-am obisnuit asa ci pentru ca e buna! Trebuie numai sa stii cat, cand si de care..
De dragul ei am acceptat sa fim ” mamaligari” , polentari si cum i s-o mai zicand cucuruzului in lume..
Mamaliga noastra cea de toate zilele este defapt o metafora a nevoii noastre de …branza.
Ce nu face Romanul pentru branza… Se autodepaseste , pentru ca stie ca daca vrea cu adevarat …niste branza .. o gaseste.
Pana si in Singapore. (To all the haters and the non believers _ there is cheese in Singapore!)
Si chiar daca asta implica ca pregatire tehnica: o atenta studiere a terenului pe google maps cu cca 24h inante de atac, desenat harta pe hartie , fotografiat mental reperele din imginile de pe www, suprapus desenul cu destul de complexa harta a retelei de Metrou si tren si imginea ei proiectata “ATENTIE ” in oglinda ” la iesirile de la metrou (capcana pt turisti),si ca pregatire fizica : tras de fiare la sala pt a -ti intari bicepsii si tricepsii si pedalat timp de o saptamana, pt ca sursa de branza nu e aproape nici de casa nici de o sursa de apa potabila , trebuie sa fii pregatit sa ajungi acolo pe cont propriu, si sa te si intorci cu prada.
Sursa de branza este un depozit al a unui concern Turc , care aduce marfa en gros in Singapore si care e situat cu magazin de desfacere en detail cu tot, mai degraba in apropiere de portul industial al insulei decat de zona central -sudica.
Acolo unde numai 2 romance in cautare de branza adevarata au ajunspe jos, in amiaza zilei de 10 Sept 2012 si au fost intampinate de o turcoaica cu ochi albastri.
Si rabdarea le-a fost rasplatita cu cate 1 kg de branza feta , cascaval, masline , turkish delight, muraturi si ardei copti, sarmalute-n foi de vitza si dulceata de visine cu fructe intregi , toate de carat acasa la peste 10 km, de manutele si piciorusele lor zdravene!
Concluzia :turcu-i frate cu romanul!
Inshallah! Sa le mearga biznisu’ !

P.s Si stiu ca branza merge cu vinu’ ; dar eu cred ca merge si cu rom , deoarece m-a inspirat pt titlu si pt ca
eu cred sincer ca lui Johhny Deep ii sta cel mai bine beat, va recomand “The rum diary”:

P.P.S - all charecters and events described above are purely fictional and are the result of my mind running wild because of too much wathching free TV channels.

Posted on 10 September '12 by admin, under Urban.

One Comment to “The cheese diary sau in concluzie , Romanul face haz de necaz.”

#1 Posted by ich (13.09.12 at 09:45 )

muahhaha…m-ai facut sa rad..f tare..:d..mai baga.:d.
pup..