Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

Radio

Ies vinerea din cubul gri si ma grabesc catre metrou. Imi pun castile, asta ca scuza, pentru ca am renuntat de mult sa mai salut in lift si imi afisez glorios zambetul de weekend. Nu vreau sa ascult acceasi muzica din mp3 ; de obicei imi setez o tema pentru intreaga saptamana iar vinerea dupa program schimb. Asa ca imi pornesc radioul si mut pe pe statia preferata.fm in asteptarea emisiunilor cu muzica non-stop. Imi doresc de la radio ceva ca o avalansa de sunete cunoscute sau mai putin cunoscute care sa imi acutizeze starea de eliberare. Hmm “ it’s an ordinary life…” mishto’.
Brusc intra stirile si desi mi s-a intamplat sa ma indragostesc candva de un om doar pentru ca imi placea vocea lui iar dl de la radio nu e rau deloc, nu am putut face abstractie cand invitatul dansului de la ora 8, un distins reprezentant al comisiei sportive incepe prin a lauda echipa nationala care a batut irlanda la basket .
“– Irlanda frate???Lepricanii?” Scuzati-mi ignoranta in acest domeniu, poate irlanda chiar are o echipa de basket puternica dar efectiv asta mi-a trecut prin minte cand am auzit stirea..si cred ca am si ras ceva mai tare pentru ca 3 persoane de linga mine au ridicat simultan capul. Si din fericire stirile dureaza putin. Hmm caribbean ,electro “pass this on”;…imi notez si caut acasa. Ascult melodia si ma intreb daca va aprecia fustita mea tiganeasca si cerceii de lemn si mai ales parul asta ravasit.. oare va distrage ceva atentia de la fardul negru… Ma simt chiar putin entuziasmata la ideea intalnirii..Si chiar daca nu merg la o petrecere campeneasca ci intr-un club zgomotos va fi bine. Mda, a fost o zi frumoasa.  Sera promite si ea. Pana una alta imi indrept pasii catre o casa in care singurul bec  lumineaza slab de sub felinarul rosu, unde pe ordinea de  zi mai avem exercitiile Pilates, mancarurile Bio- care vor avea si gust si unde capacul de la toaleta astepta intotdeauna jos.

Posted on 11 November '08 by admin, under Urban.