Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

Keep on rockin’!

Se intampla nu rar sa aud zeci de chitari in timp ce-mi grabesc  pasul catre exact aceeasi banala destinatie. Cum pot sa simt ca zbor atunci cand stiu ca pas cu pas ma adancesc si mai mult intr-o crapatura din zid? Ei bine, intr-o zi zidul va ceda. Sper insa sa nu ma trezesc de cealalta parte, casatorit  si cu copii incapabil sa-mi strig nebunia: “ all i’ve ever wanted all i ‘ve ever needed is here, in my arms!”
Intr-o discutie cu  un prieten imi spune ca el, la aproape 30 de ani isi schimba prietenele atunci cand nu mai are idee ce sa le ofere cadou. Imi zice: ” Ai idee de  cate ori pe an trebuie sa cumpar flori? Ai idee cate aniversari de cuplu sunt? Pai numai in februarie apoi 1 martie, 8 martie apoi Paste, Craciun, zile de nastere, aniversarea cuplului si sfintii…sfintiiii …incredibil. De obicei cand raman in pana de idei intru in panica si gandindu-ma la generic anul ce urmeaza ii dau papucii cateva zile dupa revelion “
Mda, ridic o spranceana si ii intind paharul “ esti cel mai lipsit de imaginatie om pe care am avut placerea sa il invit la un pahar. And by the way Georgele, eu imi voi boteza copiii Ioan Andrei si Maria Florentina iar nevasta-mea va fi o Mihaela grasa si frumoasa sau o Gabriela slaba scandura si vom merge la biserica Duminica in timp ce tu iti vei saruta singur umarul in loc de noapte buna.”

Posted on 11 November '08 by admin, under Urban.