Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

Plans de nervi.

Astazi s-a plans. Pe fond de stress oamenii reactioneaza destul de des asa. Nu e nimic nou in asta. Dar daca ajungi sa plangi la birou… probabil ca nu aerul in care plutesc dragalasii acarieni e de vina…

Intr-un nu stiu care oras, in care vedetele sunt cei mai importanti oameni, si publicatiile care  ne marchiaza existenta sunt “porcariile, prostiile sau cel putin tampeniile” pe care unii le posteza pe bloguri; Intr-o nu stiu  care cladire in care stupidele sunt managerese si secretinele fac legea; Junior sasles managerii fac flotari in pachete de cate 50 pt  a scoate un ban de Craciun iar Seniorii se comporta precum  Cato, Cicero si Pompei in fata plutonului de centurioni, nu poti decat sa plangi.

 Te intrebi daca o cana de ceai te-ar ajuta sa ighiti mai usor toate astea? Ei bine nu! Nici o cana cat turnul de apa din Efess  n-ar curata incalcitele vii ale simplitatii umane adunate sub acelasi acoperis. Nu, nu ceai.Anna, vii la o bere?

Posted on 20 November '08 by admin, under Urban.

3 Comments to “Plans de nervi.”

#1 Posted by Move (28.11.08 at 16:09 )

HEH. pai in loc sa planga mai bine i-ar durea in Cot ca sa nu zic Cur

#2 Posted by Arina (15.05.09 at 13:17 )

DA. Condeiul scrie frumos, din pacate realitatea descrisa e atat de urata incat nu putem decat sa ne doara in cot.

#3 Posted by admin (18.05.09 at 14:40 )

Iar cu coatele? de parca nu-s deajuns de tocite.. Ia te uita pe birou nu vezi doua dungi lusruite? Crezi ca sunt de la Pronto -lemn curat? Nu domnule, nu. Nici acolo nici aici. Nu ne doare nicaieri, nimic. Hai sa ne bagam picioarele nitel.. intr-un lighean cu apa rece in timp ce zacem la soare pe o pajiste verde, verde.. sau ca la “friptea” - Nu te doare ?Nici pe mine nu ma doare.”