Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

“Personal”

“Personal” -Asa se numeste folderul din computerul de la birou, in care salvez din cand in cand acelasi doc. Word plus sau minus cateva randuri ce privesc chestiuni personale.Cred ca e ironic pentru ca daca ar vrea cineva ar fi cumva curios sa imi caute in computer cu siguranta  ar deschide folderul asta mai intai. Da, e stupid; si personal, sincer si cat se poate de simplu NU imi pasa. Nu o pot lua decat personal atunci cand cineva imi foloseste drept suport pentru cana de cafea ciornele, dragele mele ciorne scrise de mana pe bucati de hartie pe postituri…pe  semne de carte.

Inainte de a distruge ciornele, am rugat pe cineva sa faca o analiza a scrisului. Nu de alta dar transcrisesem deja tot in “Personal” si nu mai suportam abuzurile celor lipsiti de respect si de ce nu, de simt estetic… Foarte urata dara de cafea maro pe post-itul albastru..

 Dar revenind la analiza de scris.  Spre surpriza mea ca cineva sa se refere la persoana mea ca la “mai multe entitati cu personalitati extrem de bine conturate “ poate fi un subiect de autoanaliza destul de stufos sau un izvor de inspiratie pentru noi autoironii…De exemplu, inante sa incep sa folosesc ochelari scriam preponderent pe hartie de culoare verde probabil inconstient facand legatura cu faptul ca verdele “calmeaza retina”…buying online 0cm 0cm 0pt” class=”MsoNormal”>Sau cand simteam ca imi lipseste ceva (probabil una dintre entitatile mele era plecata cu sorcova..) foloseam hartie roz- fucsia.

Sau cand eram intr-o faza de melancolie extrema (a.k.a. blanky mood) foloseam post-ituri galbene… o palida dar necesara asociere cu paturica galbena cu care ma inveleam acasa cand eram mai mica..

Oh da, si ca si cand luna februarie nu ar fi adus atatea in viata mea, ei bine .. e posibil ca in Februarie 2009 sa experimentez ceva mai  indeaproape sentimentul maternitatii.

Auntie me? Well… una dintre caracteristice Boxerilor –ca rasa canina- este ca atunci cand sunt crescuti de o familie, ajung sa se creada parte din ea. Da, asa este.

Treptat, dealungul anilor, dispare relatia stapan- animal. Si cumva,  am mai capatat o sora!!! :))))

Ei bine, surioara mea  patrupeda, cea mai mica a familiei, va naste/ fata dupa cum evolueaza lucrurile niste ..pestishori! J))))))  Nu, nu sunt complet razna. Sunt doar exuberanta. Voi avea in curand de la 4 la 8 ghemotoace de catifea care sa umble prin casa. Aviz iubitorilor !!!

 

Posted on 1 February '09 by admin, under Uncategorized.

2 Comments to ““Personal””

#1 Posted by TRA (02.02.09 at 18:28 )

5, maxim 6.

#2 Posted by admin (02.02.09 at 23:44 )

noroc ca sunt multitasking….