Hello and welcome to beautiful Blogtrotter.ro.

I went to The doctor

And guess what he told me… guess what he told me ..Girl..nici nu mai stiu cum urma.. But you get the picture..
Pot spune dupa aceasta experienta ca nici sexul nici fetisurile sau masochismul voiarismul sau pornografia nu mai pot fi considerate tabu. Cand spui insa ca ai fost la …psiholog ei bine poti  fi sigur ca esti altfel privit. Tot timpul dupa aceea si nu doar pana la aflarea rezultatelor de la ”analize”.
Reactii obisnuite  la afectiuni reale: “aaaawww saraca e paralizata, vaaai ce greu trebuie sa fie… “In doua zile insa .. “ce spuneai ca avea fata aia paralizata…??. “

Pe de alta parte, din moment ce spui cuiva ca ai fost la psiholog, nu numai acea persoana ci toate “cunostintele“ei vor sti ce “posibile afectiuni” ai.
Prietenii, binevoitori ca intotdeauna: “ aaa dai de carnet ?” ceilalti insa iti ofera delicat un ceai, probabil pentru ultima data.

Se poate intampla oricui , sau poate paranoia mea a vrut doar sa se dea putin in stamba, dar cu siguranta psihologul fie el si cel mai tanar, sexi, doctor pe carel-am cunoscut si-a plimbat pe toata durata sedintei degetele peste buze mimand un tic…Si dupa cateva intrebari simple legata de orele de munca si de cele de odihna de diete si de fitness si-a bifat in caietel –E BUNA .
Apoi evident a inceput sa-si faca meseria :
“ Cum stati cu temerile?” Moment in care am izbucnit in ras si m-am scuzat dar prea tarziu insa.. Probabil harshaitul pe care l’am auzit apoi pe hartie s-a produs in momentul cand a taiat “BUNA” din sectiunea anterioara.
Si apoi o serie de intrebari de genul celor din testele” pentru Emo” de pe facebook. Au incetat in momentul in care am revenit la fobii si am adaugat ca imi e groaza de ace si orice obiect contondent.
Eh si dupa trecerea in revista a lucrurilor care nu imi plac de care ma tem si care ma ingrozesc dctorashul de provincie cu ambitii de cabinet propriu pana la 40 de ani, zambeste si ma priveste pe sub sprancene:
“Si acum… Hobiuri, pasiuni…”
M-am abtinut cu greu sa nu izbucnesc iar ia ras. Pai , here goes: discutiile interminabile cu oameni inteligenti, cartile grele – nu mai grele de 1 kg insa, Natura- moarta- in alb si negru , muzica tare –la maxim-daca se poate pe tot parcursul zilei asta ca sa ma scuteasca de zecile de ineptii zilnice care m-ar putea determina sa cred ca nu mi vreau nimic din ceea ce am crezut ca stapanesc vreodata!

Nu, nu am raspuns nicidecum asa. Am citat linistita din CV marcand cu intonatie virgulitele :” desenul, muzica, fotografia, rolele si calatoriile.

Concluzioneza  pe hartie ca ar trebui sa beau mai putina cafea, sa mai las filmele si sa dorm mai mult, sa il las pe altii sa se descurce si singuri, sa citesc si altceva decat carti grele(moment in caree m-am gandit sa  ma apuc de carti de joc..un poker doctore?) si sa incerc sa vorbesc mai mult pentru ca nu vb suficient despre mine. Asta sigur a nimerit-o!

Descurajata , simtind prin fiecare por futilitatea unor astfel de tentative imi ridic ochii spre cer, respectiv tavanul cu spoturi din holul cabinetului si ma gandesc ca poate de acolo imi va veni solutia.. De la D-zeu, nu de la beculetul care palpaia timid-probabil defect de fabricatie…
Marturisire? Acest “popa “ al secolului smintelii reusise sa imi rapeasca aproape 2 ore din pretiosul meu timp liber..M-am gandit apoi ca nu e chiar o idee rea daca m-as ruga mai mult , poate chiar in biserica de data  asta poate chiar la un preot..
Dar ideea de a ingenunchia in fata  unui barbat fie el si cu sutana si de a-i ridica patrahiru’ sperand sa aflu astfel linistea sufleteasca…Hell no!

P.S. Si nu ma mai deranjati cand imi pun castile!

Posted on 11 February '09 by admin, under Urban.